top of page
Per direct: Facilitair Medewerker - 32 tot 40 uur
Vluchtelingenopvang De Koepel

Ben jij een duizendpoot? Wil je werken in een leuk jong team? Een echte doener en vooral enorm handig? Wil je ons helpen om de Koepel om te bouwen naar een semipermanente opvang voor mensen uit Oekraïne? Dan zoeken wij jou!
 

Wat ga je doen?

Voor de Opvang van vluchtelingen in de Koepelgevangenis in Breda zijn wij op zoek naar een Facilitair medewerker. Deze mensen hebben huis en haard achtergelaten en komen in een onbekende omgeving terecht waar ze de taal niet spreken en de gebruiken niet kennen. In de Koepel kunnen zij terecht om de eerste periode door te komen.

 

Er zijn nog veel klussen te doen in de Koepel, waarvoor we iemand nodig hebben die ons daarbij zou kunnen helpen. Het gaat daarbij om alle ad-hoc facilitaire klusjes, het bijhouden en bruikbaar houden van de locatie.

 

Wie zijn wij?
Wij zijn De Koepel Breda en momenteel creëren wij in de Koepel, de oude gevangenis in Breda, een semipermanente opvang voor mensen uit Oekraïne. Samen met vrijwilligers in en rond Breda hebben we in korte tijd de cellen van de oude Koepelgevangenis omgetoverd tot een fijn, schoon thuis. Alle basisfaciliteiten zijn geregeld en dit willen we graag zo houden.

We werken samen met Gemeente Breda en creëren samen met een aantal andere partners een doelmatige, duurzame en veilige omgeving. We bieden daarbij maatschappelijke meerwaarde, bijvoorbeeld op het gebied van (arbeids)participatie, lokale investeringen en huisvesting.
 

Wat vragen wij van jou?

  • Je bent MBO-opgeleid (bij voorkeur in een technische richting).

  • Je bent in het bezit van een rijbewijs en eigen auto.

  • Je bent bereid om avond- en weekenddiensten te draaien.

  • Je kunt je goed inleven in een ander en bent daarnaast goed in staat om je eigen grenzen aan te geven.

  • Je kunt een VOG overleggen.

 

Wat bieden wij jou?

  • Een contract van 32 tot 40 uur/freelance. In eerste instantie voor 6 maanden, met uitzicht op verlenging.

  • Een marktconform salaris.
     

Hebben we je interesse gewekt?

Dan zien we graag jouw cv met motivatie tegemoet. Laat Judith weten waarom jij geknipt bent voor deze functie.


opvang@futuredomeevents.nl

t.a.v. Judith van Oss

bottom of page