top of page
Medewerker woon coördinator - 20 uur bij Opvang De Koepel Breda


Wie zoeken wij

Wij zijn op zoek naar iemand die praktisch is ingesteld & goed het overzicht kan bewaren! In de Koepel Breda is een opvang ingericht voor zo’n 600 vluchtelingen en deze mensen hebben huis en haard achtergelaten en zijn in een onbekend omgeving terecht gekomen.

 

Zij kunnen hier terecht om de eerste periode door te komen. Jouw doel is het mede coördineren van de interne praktische zaken, denk hierbij aan het organiseren van facilitaire zaken, kamers gebruik klaarmaken, het woongemak en plezier stimuleren en faciliteren door ervoor te zorgen dat de Koepel een fijn thuis blijft.

 

Allerlei praktisch zaken die opgepakt, geregeld & gecoördineerd moeten worden zodat er oplossingen komen waarbij zo veel mogelijk mensen profijt van hebben. Daar ben jij de persoon voor! Natuurlijk sta je er niet alleen voor en krijg je ondersteuning van een heel team eromheen.

 

Startdatum: Zo snel mogelijk

 

Wie zijn wij

Wij zijn de Koepel Breda en hebben in de Koepel een semi permanente opvang gecreëerd voor mensen uit Oekraïne. We werken samen met Gemeente Breda en creëren samen met een aantal andere partners een doelmatige, duurzame en veilige omgeving. Wij bieden daarbij ook een maatschappelijke meerwaarde, bijvoorbeeld op het gebied van (arbeids-) participatie, lokale investeringen en huisvesting.

 

Wat vragen wij van jou

  • Je bent bereid om avond- en weekenddiensten te draaien

  • Je kunt je goed inleven in een ander en bent in staat om je eigen grenzen aan te geven

  • Je kunt (op verzoek) een VOG overleggen

  • Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs

 

Wat bieden wij jou

  • Een contract van 6 maanden, met uitzicht op verlenging

  • Salaris - vanaf € 2.300 tot maximaal € 2.800 bruto o.b.v. 40 uur. Salaris is afhankelijk van ervaring en leeftijd.

 

Laat het ons weten waarom jij de kandidaat bent voor deze bijzondere functie.

 

info@futuredomeevents.nl

bottom of page