top of page
HBO Stagiair(e) Junior Projectmanager voor recreatie, evenementen en activiteiten voor Oekraïense vluchtelingen (32 uur)

Droom jij ervan om evenementen en activiteiten te organiseren met een maatschappelijk belang en daarnaast ook nog op de tofste locatie van Breda? Ben je creatief, leergierig en klaar om onze eeuwenoude Koepelgevangenis te ontdekken? Dan is een stage bij ons echt iets voor jou! 
 

De Koepel Breda is het thuis van zo'n 600 Oekraïnse vluchtelingen. Begin maart 2022 zijn er zo'n 400 vluchtelingen komen wonen binnen de muren van deze oude gevangenis, waarna er dit jaar nog 200 bij zijn gekomen. Een fantastische en historische locatie. Een locatie waarbij we de vluchtelingen willen enthousiasmeren, ondersteunen en stimuleren om onderdeel te worden van de Nederlandse maatschappij. Buiten het onderdak, de zorg en ondersteuning bieden wij ook talloze activiteiten, excursies en evenementen aan voor onze bewoners. Doormiddel hiervan willen we de bewoner de maatschappij in krijgen. Samen met jou gaan we uitzoeken en onderzoeken wat we kunnen aanbieden, van leuke interne evenementen zoals een eigen foodtruck festival tot het samenstellen van een 2 maanden lang activiteiten programma in de zomer. We gaan je leren om evenementen te organiseren met een dieper doel dan enkel ontspanning en vertier. Hier leer je verder kijken dan alleen het organiseren van activiteiten en events. Wat is het uiteindelijke belang voor onze bewoners? Doordat deze vluchtelingen opvang is ontstaan uit de evenementen organisatie 'FutureDome Events' hebben we veel kennis en kunnen we jou enorm veel bij leren. Samen met ons ga je aan de slag om events en activiteiten te creëren die verwonderen en ‘levenslang’ bijblijven!

Startdatum

Per september beschikbaar

Standplaats

Breda

Dienstverband

Fulltime​ (meewerkstage)

Contact

Krijg je van deze vacature energie en interesse om bij ons te werken? Mail dan nu je CV (met foto) en motivatie brief naar info@futuredomeevents.nl

Carnaval-8.jpg
bottom of page