top of page
Two Cleaners

VACATURE

Teamleider schoonmaak
27,5 uur - 5,5 uur per dag / 5 dagen
Opvang De Koepel Breda

Wij zijn opzoek naar een enthousiaste collega die zich graag inzet voor de leefbaarheid van onze vluchtelingen. Jij bent er voor de bewoners en samen met het team zorg je voor een aangename woonomgeving. 

We zijn op zoek naar jou!

Jouw werkdag start in de Koepel samen met je team schoonmakers. Een team van Oekraïense afkomst welke, vaak tijdelijk, noodgedwongen naar Nederland zijn verhuisd. De schoonmakers wonen en werken in de Koepel. Zij dragen zorg voor een schoon en opgeruimd karakter van de algemene ruimtes, kantoren en sanitair in de Koepel. Als teamleider schoonmaak ga je efficiënt aan het werk om ervoor te zorgen dat het team zo zinnig mogelijk omgaat met tijd en middelen.

 

Als teamleider heet je jouw collega's welkom, check je de aanwezigheid en verdeel je samen de taken. Iedereen gaat dankzij jouw start gemotiveerd aan de slag en jij helpt ze een handje mee met schoonmaken. Het team werkt middels een vooraf samengesteld schoonmaak rooster. Per gebouw en per ruimte is aangegeven wat er schoongemaakt dient te worden. Het regulier schoonmaken van de kamers valt niet onder de verantwoordelijkheid van het schoonmaak team. Echter, wanneer een kamer leeg komt te staan, maken we deze klaar voor een warm welkom voor een nieuwe bewoner. Daarnaast ben je iemand die graag de mouwen opstroopt als dat nodig is. Een spontane zieke? Dan regel je de vervanger en lukt dat niet, dan spring je graag even bij voor het team.

 

Ook maak je nog even tijd om bij te praten met het team van WoonCoördinatie over de voortgang van de werkzaamheden. Wellicht heeft WoonCoördinatie een speciaal verzoek, welke je zelf kunt op pakken, of eventueel kunt uitbesteden aan het team. Tussen de bedrijven door drink je gezellig een kop koffie met je collega's en hoor je wat er speelt in het team.

In de middag controleer je de schoonmaakwerkzaamheden, doe je de voorraadbestellingen, controleer je de materialen en geef je eventuele (reparatie)verzoeken door aan het team van WoonCoördinatie. Daarna is het tijd om de automatische schrobmachine te pakken om vervolgens door De Koepel te manoeuvreren en zorg te dragen voor een blinkende vloer. Tevens is het aan jou, om een van je medewerkers te ondersteunen met wat extra uitleg en een informeel evaluatiegesprekje (al dan niet met een tolk). Wanneer de dag op z'n eind loopt, help je je team om het werk af te ronden en de werkwagens schoon en aangevuld klaar te zetten voor morgen. Je doet nog een laatste ronde door het gebouw. Zijn alle afteken lijsten op de sanitaire locaties juist afgevinkt. Alles glanzend schoon. Met een goed gevoel sluit je de deur achter je. Samen weer de klus geklaard!

 

Je werkt over het algemeen van maandag tot en met vrijdag vanaf 08:00 uur. In overleg is het werken in het weekend mogelijk. Een voldoende beheersing van de Nederlandse taal is vereist.

 

Startdatum: z.s.m.

 

Wie zijn wij

Wij zijn de Koepel Breda en hebben in de Koepel een semi permanente opvang gecreëerd voor mensen uit Oekraïne. We werken samen met Gemeente Breda en creëren samen met een aantal andere partners een doelmatige, duurzame en veilige omgeving. Wij bieden daarbij ook een maatschappelijke meerwaarde, bijvoorbeeld op het gebied van (arbeids-) participatie, lokale investeringen en huisvesting.

 

Wat vragen wij van jou

  • Je bent een teamleider.

  • Je hebt kennis en ervaring in de schoonmaak branche.

  • Je kunt je goed inleven in een ander en bent in staat om je eigen grenzen aan te geven.

  • Je bent proactief, zelfstandig en wilt iets bijdragen aan het woonplezier van onze bewoners.

 

Wat bieden wij jou

  • Een start contract van minimaal 6 tot 12 maanden waarin 1 maand proefperiode zit. Hierna kunnen we het contract mogelijk verlengen, afhankelijk van de situatie rondom Oekraïense vluchtelingen.

  • ZZP valt onder de mogelijkheden. 

 

Laat het ons weten waarom jij de kandidaat bent voor deze bijzondere functie.

Stuur ons jouw CV naar onderstaande e-mail adres.

Contact

Stuur je CV & motivatie naar:

Hubert

bottom of page