top of page
Classmates in the Library

VACATURE

Woon coördinator
24 - 32 - 40 uur
Opvang De Koepel Breda

Wij zijn opzoek naar een enthousiaste collega die zich graag inzet voor de leefbaarheid van onze vluchtelingen. Jij bent er voor de bewoners en samen met het team zorg je voor een aangename woonomgeving. 

We zijn op zoek naar jou!

Jouw doel is het inregelen van de interne praktische zaken, denk hierbij aan het organiseren van facilitaire zaken, kamers gebruik klaarmaken, het woongemak en plezier stimuleren en faciliteren door ervoor te zorgen dat de Koepel een fijn thuis blijft.

Het taken pakket is veelzijdig, je bemand de infobalie, vangt nieuwe bewoners op, zorgt voor interne verhuizingen, staat op de vloer voor facilitaire taken en organiseert activiteiten. We zoeken iemand die proactief en al deze taken en nog veel meer zelfstandig uitvoert. Hierin geven we je de vrijheid om eigen initiatieven naar voren te brengen en deze uit te voeren.

 

Als wooncoordinator heb je een professionele houding tegenover de bewoners. Je bent emphatisch en weet je grenzen te bewaken. Het is ook mede jouw taak als wooncoordinator om de bewoners te activeren, zonder dat je het voortouw neemt. Dat extra zetje in de rug, wat de bewoner nodig heeft om zich zelf te ontwikkelen. Natuurlijk sta je er niet alleen voor en doe je dit samen met je collega's.

Klinken deze taken en werk omgeving als muziek in de oren en ben jij de persoon de wij zoeken?

 

Startdatum: z.s.m.

 

Wie zijn wij

Wij zijn de Koepel Breda en hebben in de Koepel een semi permanente opvang gecreëerd voor mensen uit Oekraïne. We werken samen met Gemeente Breda en creëren samen met een aantal andere partners een doelmatige, duurzame en veilige omgeving. Wij bieden daarbij ook een maatschappelijke meerwaarde, bijvoorbeeld op het gebied van (arbeids-) participatie, lokale investeringen en huisvesting.

 

Wat vragen wij van jou

  • Je bent bereid om avond- en weekenddiensten te draaien

  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal voldoende.

  • Je kunt je goed inleven in een ander en bent in staat om je eigen grenzen aan te geven

  • Je kunt (op verzoek) een VOG overleggen

  • Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs

  • Je bent proactief, zelfstandig en wilt iets bijdragen aan het woonplezier van onze bewoners.

 

Wat bieden wij jou

  • Een start contract van minimaal 6 tot 12 maanden waarin 1 maand proefperiode zit. Hierna kunnen we het contract mogelijk verlengen, afhankelijk van de situatie rondom Oekraïense vluchtelingen.

  • Extra vergoeding in het weekend en in de avond uren. 

  • Maaltijden worden verzorgd

  • Ondersteuning bij zelfontwikkeling in een eigen gekozen richting die binnen onze organisatie past.

 

Laat het ons weten waarom jij de kandidaat bent voor deze bijzondere functie.

Stuur ons jouw CV naar onderstaande e-mail

Contact

Stuur je CV & motivatie naar:

Hubert

In verband met vakantie wordt er pas vanaf 1 juli aanstaande op uw sollicitaie gereageerd en de verdere selectieprocedure opgestart.

bottom of page